သတ်မှတ်ပြီး ချေလင့်စ်နှင့် အပိုင်းကိန်း သယ်ဆောင်မှုတို့သည် ဤဘရောက်ဆာ၏ localStorage တွင် သိမ်းဆည်းထားသည်။ ဘာလက်ဒတ်သည် တစ်ပြေးညီ အကောင့် သို့မဟုတ် ကိရိယာကြား ပြန်လည်ရယူခြင်းကို ပေးစွမ်းခြင်း မရှိပါ။ စတိတ်၊ ကာဗ်နှင့် အလိုအလျောက် ရွေးချယ်မှုများကို ပြန်လည်ဖွင့်ပြီးနောက် ပြန်လည်သတ်မှတ်သည်။
အကောင့် သို့မဟုတ် ဝင်ရောက်ခြင်း မရှိခြင်း
ဒီမိုတွင် အကောင့်ဖွင့်ခြင်း၊ ခွင့်ပြုချက်များ သို့မဟုတ် အီးမေးလ် စစ်ဆေးခြင်း လိုအပ်ချက် မရှိပါ။ ဝင်ရောက်ခြင်း၊ ထွက်ရောက်ခြင်း သို့မဟုတ် အကောင့် ပြန်လည်ရယူခြင်း လမ်းကြောင်း မရှိပါ။ အလားတူ အမည်ရှိ အခြား ဝင်ရောက်စရာ မျက်နှာစာတစ်ခုသည် တရားဝင် ဝန်ဆောင်မှုကို ဖော်ပြခြင်း မဟုတ်ပါ။ ဝင်ရောက်စရာ ပုံစံ မရှိခြင်းသည် ခွဲခြားသိမ်းဆည်းထားသော ဒေတာ လုပ်ဆောင်ချက်အားလုံးကို ဖော်ပြခြင်း မဟုတ်ပါ။
ဒေသတွင်း ဘာလက်ဒတ် သိမ်းဆည်းခြင်း
အသစ် ဘာလက်ဒတ်သည် ဗirtual ကြေးနု 1000 ဖြင့် စတင်သည်။ သုည ပါဝင်သော သတ်မှတ်ပြီး ချေလင့်စ်နှင့် အပိုင်းကိန်း သယ်ဆောင်မှုတို့သည် ဘရောက်ဆာ localStorage တွင် သိမ်းဆည်းထားသည်။ စတိတ်၊ ကာဗ်နှင့် အလိုအလျောက် ရွေးချယ်မှုများကို သိမ်းဆည်းခြင်း မရှိပါ။ ပြန်လည်ဖွင့်ပြီးနောက် စတိတ် 20၊ မျဉ်းဖြောင့် ကာဗ်နှင့် အလိုအလျောက် ပိတ်ထားသည့် အနေအထားသို့ ပြန်သွားသည်။
ကရှ် ဖိုင်များကို ဖယ်ရှားခြင်းသည် localStorage ကို ထိန်းသိမ်းထားနိုင်သည်။ ဤဆိုက်၏ localStorage ကို ဖယ်ရှားခြင်းသည် ၎င်း၏ ဘာလက်ဒတ် တန်ဖိုးများကို ဖယ်ရှားသည်။ မူလ ခွဲဝေမှုသည် လက်တွေ့ ပြန်လည်ဖြည့်ဆည်းခြင်းနှင့် သီးခြားစီ ဖြစ်ပြီး၊ ၎င်းသည် အချိန်ပေးနေချိန်နှင့် 10 အောက်တွင်သာ ရရှိနိုင်သည်။
ပြန်လည်ဖွင့်ပြီးနောက် ပြီးစီးခြင်း မရှိသော စီးပွားများ
စက်ဝိုင်း တစ်ခု လုပ်ဆောင်နေစဉ် ဘောင်ချာကို ပြန်လည်ဖွင့်လိုက်ပါက သို့မဟုတ် tab ကိုပိတ်လိုက်ပါက စက်ဝိုင်းသည် ချက်ချင်းပြီးဆုံးသွားမည်။ ဖမ်းယူထားသော စတေ့ (stake) ကို နုတ်ယူပြီး ဆုံးရှုံးသွားမည်။ အလိုအလျောက် ပြန်ပေးခြင်း၊ အဆင့်ကိန်းဂဏန်း ဆက်လက်ပြသခြင်းနှင့် နောက်ပိုင်းတွင် အတိအကျတူညီသော စက်ဝိုင်းကို ဆက်လက်ဆောင်ရွက်ရန် နည်းလမ်းမရှိပါ။ နောက်တစ်ကြိမ် ဘောင်ချာကို ဖွင့်သည့်အခါ သင့်ရဲ့ စတေ့ပမာဏ 20 ကွင်း (coins) နှင့် သတ်မှတ်ထားသော ချိန်ညှိမှုများဖြင့် စက်ဝိုင်းအသစ်တစ်ခုကို စတင်မည်ဖြစ်သည်။
Wallet ပြန်လည်ဖြည့်တည်းခြင်းနှင့် ကန့်သတ်ချက်များ
Demo တွင် အလိုအလျောက် မဟုတ်ဘဲ လက်ဖြင့် ပြန်လည်ဖြည့်တည်းနိုင်သော အင်္ဂါရပ်တစ်ခု ပါရှိသည်။ သင် စက်ဝိုင်းကို တက်ကြွစွာ မဆောင်ရွက်ဘဲ သင့် balance 10 ကွင်းအောက်သို့ ကျဆင်းသွားပါက သင်သည် ၎င်းကို လက်ဖြင့် ပြန်လည်ဖြည့်တည်းနိုင်သည်။ ဤလုပ်ဆောင်ချက်သည် သင့် balance ကို အတိအကျ 1000 ကွင်းအဖြစ် သတ်မှတ်ပေးမည်ဖြစ်သည်။ ၎င်းသည် အလိုအလျောက် ပြန်လည်ဖြည့်တည်းခြင်း မဟုတ်ဘဲ ဆက်လက်ဆောင်ရွက်နိုင်ရန် လက်ဖြင့် ပြန်လည်စတင်ခြင်း ဖြစ်သည်။ ပြန်လည်ဖြည့်တည်းခြင်းသည် local storage ထဲတွင် သိုလှောင်ထားသော အပိုင်းကိန်း (fractional carry) ကို ဖယ်ရှင်းပစ်ခြင်း မဟုတ်ပါ။
ဒေတာနှင့် ပုဂ္ဂိုလ်ရေးအချက်အလက်များ
Demo သည် balance နှင့် အပိုင်းကိန်း (fractional carry) ကို browser localStorage တွင် သိမ်းဆည်းထားသည်။ ဘောင်ချာတွင် Google Fonts အရင်းအမြစ်များနှင့် ပြင်ပ Statinside ခွဲခြမ်းစိတ်ဖြာမှု ကိရိယာတစ်ခု ပါရှိသည်။ ဤလေ့လာတွေ့ရှိချက်များသည် မိမိကိုယ်ကို မသိရှိနိုင်ခြင်း၊ ပုဂ္ဂိုလ်ရေးအချက်အလက် မعالجةခြင်း သို့မဟုတ် ပြင်ပဒေတာ လေ့လာမှုအားလုံးကို အတည်မပြုနိုင်ပါ။
ပရိသတ်နှင့် တာဝန်ယူမှု
ဤလမ်းညွှန်ချက်နှင့် ၎င်း၏ demo တွင် 18+ ပရိသတ်ကို ရည်ရွယ်ထားသည်။ ၎င်းသည် လမ်းညွှန်ချက်၏ ကိုယ်ပိုင်သတ်မှတ်ချက်ဖြစ်ပြီး ဥပဒေရေးရာ အသက်အရွယ် ကန့်သတ်ချက် အားလုံးအတွက် မဟုတ်ပါ။ Demo သည် စိတ်ပိုင်းဆိုင်ရာ နှင့် ပတ်သက်၍ သင်တန်းပေးခြင်း သို့မဟုတ် ဆုံးရှုံးမှုများကို ဘေးကင်းလုံခြုံစေခြင်း မရှိပါ။ ၎င်းသည် idle restoration သာ ဖြစ်သောကြောင့် တာဝန်ယူမှုဖြင့် လက်ဖြင့် ပြန်လည်ဖြည့်တည်းခြင်းကို အသုံးပြုပါ။ တာဝန်ယူမှုဖြင့် အသုံးပြုရန်အတွက် ဘောင်ချာအပြင်တွင် သင့်ရဲ့ အချိန် သို့မဟုတ် virtual-coin ကန့်သတ်ချက်များကို သတ်မှတ်စဉ်းစားပါ။
မကြာခဏ မေးလေ့ရှိသော မေးခွန်းများ
သင့် balance ကို သိမ်းဆည်းရန် login လုပ်ရန် လိုအပ်ပါသလား
"မလိုပါ။ သင့် balance သည် သင့် browser ၏ local storage ထဲတွင် အလိုအလျောက် သိမ်းဆည်းထားသည်။ သင် sign in လုပ်ရန်၊ account ဖွင့်ရန် သို့မဟုတ် email ခွင့်ပြုရန် မလိုအပ်ပါ။
စက်ဝိုင်းတစ်ခုအတွင်း ဘောင်ချာကို refresh လုပ်လိုက်ရင် ဘာဖြစ်မလဲ
ဖမ်းမိထားတဲ့ stake က နုတ်ထားပြီးသားဖြစ်ပြီး၊ မပြီးဆုံးသေးတဲ့ စက်ဝိုင်းက ပြန်ပေးခြင်း၊ ပေးချေခြင်း သို့မဟုတ် ဆက်လက်လုပ်ဆောင်ခြင်းမရှိဘဲ ပြီးဆုံးသွားမယ်။ ထိန်းချုပ်မှုတွေက stake 20၊ linear curve နဲ့ auto off တို့ဆီ ပြန်သွားမယ်။ ပြန်လည်ဖွင့်ခြင်းက ဘေးကပ်ငွေကို ပြန်ဖြည့်ပေးမှာ မဟုတ်ပါ။
ဆုံးရှုံးသွားတဲ့ ဘေးကပ်ငွေကို browser data တွေ clear လုပ်ပြီး ပြန်တင်နိုင်မလား
သင့်ရဲ့ local storage ကို clear လုပ်ရင် သင့်ရဲ့ ဘေးကပ်ငွေက reset ဖြစ်သွားမယ်။ သို့သော် သင့်ရဲ့ ဘေးကပ်ငွေက idle ဖြစ်နေစဉ် 10 coins အောက်ရောက်သွားရင်၊ သင်က အဲဒါကို လက်တွေ့ 1000 coins အတိအကျ ပြန်လည်တင်ပေးနိုင်ပါတယ်။ ဒါဟာ ယခင်ငွေတွေကို အလိုအလျောက် ပြန်တင်ပေးခြင်းမဟုတ်ဘဲ လက်တွေ့ reset တစ်ခုသာ ဖြစ်ပါတယ်။